Ξεκινήστε Σήμερα | Hygiene Spot

Μετατρέψτε την επιχείρησή σας σε Hygiene Spot!

Προστατέψτε όσους σας επιλέγουν. Κάντε τους πελάτες σας να αισθανθούν ασφάλεια, ώστε να απολαύσουν στο έπακρο τη εμπειρία που τους προσφέρετε.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΑΣ

Γίνετε ένα από τα συνεργαζόμενα hygiene spots σε όλη την Ελλάδα!

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Ασφάλεια και προστασία για το προσωπικό και τους πελάτες σας!

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Ταχύτατη και ασφαλής παράδοση στον χώρο σας με ένα τηλεφώνημα!

ΣΗΜΑΝΣΗ HYGIENE SPOT

Ξεχωρίστε από τον ανταγωνισμό με το αυτοκόλλητο βιτρίνας hygiene spot!

Για την Επιχείρηση σου | Hygiene Spot

Γιατί να κάνετε την επιχείρησή σας Hygiene Spot;

Αποδείξτε έμπρακτα στους συνεργάτες και τους πελάτες σας ότι η υγεία και η ασφάλειά τους είναι προτεραιότητά σας.

Ένας από τους πιο κρίσιμους παράγοντες για τον περιορισμό εξάπλωσης ιών και των μικροβίων είναι το συχνό το πλύσιμο και -κυρίως- η απολύμανση των χεριών. Σε ένα περιβάλλον όπως αυτό των σύγχρονων επιχειρήσεων, η ανάγκη λήψης επιπλέον προφυλάξεων γίνεται ακόμα μεγαλύτερη. Σύμφωνα με έρευνες, ιοί και παθογόνοι μικροοργανισμοί μπορούν να εξαπλωθούν σε έναν εργασιακό χώρο σε μόλις δύο ώρες, μολύνοντας περίπου το 60% των εργαζομένων και των επισκεπτών του!

Τώρα όμως, με την Hygiene Spot, μπορείτε να αισθάνεστε προστατευμένοι! Πρωτοπορώντας στον τομέα της υγιεινής, σας προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων (όπως απολυμαντικά gel, γάντια, μάσκες προστασίας προσώπου και σταθμούς ανέπαφης απολύμανσης χεριών) που υπερέχουν στο σχεδιασμό και την ποιότητα, αναβαθμίζοντας την εικόνα της επιχείρησής σας. Μετατρέποντας την επιχείρησή σας σε hygiene spot ενισχύετε την υγιεινή της επιχείρησής σας και δημιουργείτε ένα πιο ασφαλές περιβάλλον για τους υπαλλήλους και τους πελάτες σας.

Μετατρέποντας την επιχείρησή σας σε hygiene spot:

Ενισχύετε την υγιεινή της επιχείρησής σας και δημιουργείτε ένα πιο ασφαλές περιβάλλον για τους υπαλλήλους και τους πελάτες σας.

Αποδεικνύετε έμπρακτα ότι προνοείτε για την υγεία και την ασφάλειά τους, και χαρίζετε έξτρα πόντους εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας στην επιχείρησή σας!

Αυξάνεται η παραγωγικότητα της ομάδας σας και εξοικονομείτε χρήματα, καθώς οι απουσίες από τη δουλεία λόγω λοιμώξεων και μεταδοτικών ασθενειών μειώνονται θεαματικά.

Με τις customized λύσεις υγιεινής της Hygiene Spot, έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε το λογότυπο σας σε αυτές, αυξάνοντας το brand awareness της επιχείρησής σας.

Με το αυτοκόλλητο “hygiene spot” στη βιτρίνα σας, θα είστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τους ανταγωνιστές σας, καθώς οι πελάτες και οι επισκέπτες σας θα γνωρίζουν πως μπορούν να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες σας με αίσθημα ασφάλειας και προστασίας!

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις hygiene spot λύσεις μας, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας!

Ενδιαφέρομαι για τα παρακάτω προϊόντα:

Αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου
Αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου

Πλοήγηση
Κοντά

Καλάθι Μου

Εγγραφή

Ένας κωδικός πρόσβασης θα σταλεί στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Έχετε λογαριασμό;

Κοντά

Κατηγορίες